Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2011

Castell d'Almonesir (La Vall d'Almonesir / Vall de Almonecid)

Ací teniu pujat de manera íntegra el programa de Camins en la Natura que es va emetre el passat divendres 25 de novembre a OndaTeVe. En ell vam visitar el Castell d'Almonesir, situat al terme municipal de La Vall d'Almonesir / Valle de Almonacid , a mig camí entre aquesta bonica població de l'interior de Castelló i la també enxisadora Algímia d'Almonesir / Algimia de Almonacid . Esperem que el gaudiu!

Cova de la Mola (Fanzara)

Ja teniu ací el tercer programa de la temporada de Camins en la Natura, emés el passat divendres a OndaTeVe. En ell vam visitar la Cova de la Mola, al terme de Fanzara. Esperem que el gaudiu!

El Masset

Davall d'aquestes línies es troba íntegre el programa que es va emetre aquest passat divendres de Camins en la Natura a OndaTeVe. En ell vam visitar el Masset, una xicoteta construcció de pedra situada al terme d'Onda. És l'única de les seues característiques que està documentada actualment a tot el terme. L'altra que hi havia va ser enderrocada a l'estiu del 1996. Si teniu problemes a l'hora de veure el vídeo, vos agraïriem que ens ho diguereu per a buscar la sol·lució. Gràcies!

Eslida - L'Alcúdia de Veo

Davall d'aquestes línies teniu de forma íntegra el primer programa de la tercera temporada de Camins en la Natura, emés el passat divendres a OndaTeVe i que va transcórrer entre Eslida i l'Alcúdia de Veo / Alcudia de Veo , passant per Aín i per Veo. L'hem pujat hui dilluns com a conseqüència d'uns problemetes tècnics que hem tingut aquest cap de setmana! Esperem que el gaudiu!