Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2012

Cova del Bou (L'Alcúdia de Veo)

Ací teniu el primer dels programes de Camins en la Natura  què només es podran veure, per ara, a través del blog. Es tracta d'una curta ruta circular amb eixida i arribada a la població de L'Alcúdia de Veo i què porta fins a la Cova del Bou, situada al terme municipal d'aquesta localitat. Esperem que el gaudiu! També dir que aquest era l'últim programa que teníem preparat per a abans de Pasqua. Així doncs, no tornarem a pujar-ne cap de nou fins al cap de setmana del 21 i del 22 d'abril. De totes maneres, anirem pujant les fotografies dels nous programes què estem gravant per a publicar al juny.

COMUNICAT

Com a conseqüència de l'aturada provissional de l'emissió analògica d'OndaTeVe, des de Camins en la Natura  volem comunicar que el programa que hi havia preparat per a aquest divendres només es podrà veure a través d'aquest blog a partir del dissabte o del diumenge. Aquest programa, en el qual visitem la Cova del Bou de l'Alcúdia de Veo, era l'últim que havíem gravat per a abans de les vacances de Pasqua. Teòricament, havíem de reprendre l'emissió de nous programes el divendres 20 d'abril, però ja anirem informant dels canals d'emissió a través dels quals donarem difussió a aquests espais. Durant aquestes setmanes pujarem fotografies al blog dels nous programes que ara mateix seguim gravant per a publicar-los durant el mes de juny. Esperem des de l'equip de Camins en la Natura que aquesta nova etapa transitòria, única i exclusivament per Internet, tinga tan bona acollida com l'etapa que hem experimentat fins ara a OndaTeVe. Moltes gràcies

Espadilla - Vèrtex geodèsic - Espadilla

Una setmana més, ja teniu ací el programa de Camins en la Natura  que vam emetre el passat divendres per la nit. Vam eixir des d'Espadella / Espadilla i, seguint el camí de la Cova Negra i passant per la Font del Melic, arribàrem a un vèrtex geodèsic de l'Institut Nacional Geogràfic situat a 830 metres d'altura. Després tornarem a la població des d'on havíem eixit seguint un altre camí, el de la Font del Sastre. Esperem que gaudiu del programa! Untitled from Camins en la Natura on Vimeo .

Espadilla - Penya Saganta

Ací teniu el programa de Camins en la Natura que emeterem el passat divendres a OndaTeVe. En ell ferem una ruta circular amb inici i final a la veïna localitat d'Espadilla, tot ascendint a la Penya Saganta. Esperem que el gaudiu! Untitled from Camins en la Natura on Vimeo .

Camins en la Natura: Villahermosa - Penyagolosa

Ja teniu ací, una setmana més, el programa que vam emetre el divendres per la nit a OndaTeVe. En ell ens adreçàrem des de la Masía Roncales de Villahermosa del Río  fins al cim del Penyagolosa, la segona muntanya més alta del territori valencià. Al baixar ens desviàrem per Sant Joan de Penyagolosa per a dinar i, finalment, ens dirigírem a un salt d'aigua sobre el Riu Carbo, lloc on finalitzarem el programa. Untitled from Camins en la Natura on Vimeo .

NOU COMUNICAT DE 'CAMINS EN LA NATURA'

Davant la decissió d'OndaTeVe de reprendre les seues emissions aquesta vesprada, volem informar que aquesta nit els oferirem amb normalitat el nostre programa a través de la televisió local. Això si, canviem l'ordre ja que hui hauria d'haver-se emés el de la ruta Espadilla-Penya Saganta-Espadilla (l'emetrem el proper divendres), i en el seu lloc emetrem l'ascensió al Penyagolosa. Vos esperem a tots a les 22,15!