Camins en la Natura: Onda - Caseta de Marimon

Davall d'aquestes línies ja podeu veure complet el darrer dels capítols de Camins en la Natura d'aquesta temporada què iniciàrem el passat 24 de febrer a través d'OndaTeVe, i què des del 23 de març hem continuat fins a hui a través únicament per mitjà d'aquest blog del programa.
En aquesta darrera ruta ens adreçàrem des d'Onda cap a la Caseta de Marimon, emplaçada al paratge del Montí. Habitualment, se segueix una senda recuperada principalment pels Pepes i què es troba perfectament senyalitzada, però nosaltres decidírem fer un tram de la nostra ruta per un camí sense senyals i prou perdut entre la malea i els pins per a arribar fins a la Caseta dels Coles primer. Des d'allà remprenguérem el camí habitual passant per la que s'ha anomenat com Plaça de les Sureres i finalment arribant a la Caseta de Marimon, recuperada pels Pepes al llarg dels darrers anys. Nosaltres vam acabar allí la filmació però seguírem caminant direcció Montí i baixàrem cap a Onda per la Font del Retor i la pista què puja a Santa Bàrbera.
Bé i aquest és l'últim dels programes de Camins en la Natura, per ara. El divendres pròxim pujarem ací al blog un vídeo recopilatori dels millors moments i tomes falses què no hem mostrat, per a que vejau un poc com són les coses quan se suposa que la càmera està apagada.
Nosaltres no anem a acabar ací la nostra aventura de Camins en la Natura. El nostre desig, malgrat que per ara no tingam cap mitjà televisiu per a emetre el nostre espai, és el de continuar produint programes per al blog. Així doncs, el dilluns 11 de juny reprenem les gravacions de nous capítols, i allà cap a setembre començarem una nova temporada ací al blog.
Moltes gràcies a tots aquells que setmana a setmana ens visiteu i fins aviat.
                                                                                                                Equip de Camins en la Natura

Comentaris