Pavies - Bassa del Llop - Pavies

Ací baix d'aquestes línies podeu veure algunes de les fotografies què vam prendre durant la gravació d'un dels programes què filmàrem el cap de setmana passat a Pavies (en castellà i oficialment, Pavías).
Isquérem des del Carrer de les Eras Medias i vam recòrrer la ruta nº3 de les que transcorren pel terme d'aquesta localitat de l'Alt Palància. Vam visitar indrets com la Font Juncosa o la Balsa del Lobo, i també vam poder gaudir de bones vistes tan de la Serra d'Espadà com de l'inici de la Serra Calderona i de les muntanyes aragoneses de Terol.
El programa el vam realitzar acompanyats per Vicent, un valencià del cap-i-casal què passa els estius a Pavies i què va ser una de les persones què va netejar els camins del terme de la població, a més d'establir les rutes numerades què podem consultar en aquesta direcció: http://parquesnaturales.gva.es/contenidoHtmlArea/contenido/62204/cas/Rutas_Pavias.pdf
Per a finalitzar, ja en el nucli urbà de Pavies, vam entrevistar a la seua alcaldessa, Mari Carmen Vives, què ens va acompanyar al Forn Morú de la localitat (Segle XVIII) i al Llavador.
El programa íntegre el podreu veure ací al blog pròximament.
La setmana vinent actualitzarem amb una nova entrega dels Usos tradicionals de les plantes a Onda. Així doncs, les fotografies del segon dels programes què vam filmar es podran veure d'ací a dues setmanes.

Olivera camí de la Font 'Juncosa'


 Font 'Juncosa'

Pablo a la càmera, Vicent, i jo, Ismael, en la Font 'Juncosa'

 Corral en runes camí de la 'Balsa del Lobo'

 Cartell indicatiu de la ruta 3 de Pavies, just després de deixar enrere la 'Balsa del Lobo'

Jo, Ismael, amb Mari Carmen Vives, alcaldessa de Pavies, junt al Forn Morú del Segle XVIII


Comentaris