Fires a l'Alcalatén

Aquesta setmana actualitzem el bloc amb els vídeo-resums de dues fires relacionades amb el medi rural, el medi ambient i el desenvolupament sostenible que van tindre lloc el cap de setmana del 31 d'octubre i 1 de novembre a la comarca de l'Alcalatén.

Mapa de la comarca de l'Alcalatén

A la localitat d'Atzeneta del Maestrat, les escoles velles acolliren el passat 31 d'octubre la I Fira d'Energies Renovables. Amb activitats diverses com xarrades o tallers, va comptar amb la presentació del projecte IN2RURAL, així com de la cooperativa SOM ENERGIA. En la mostra, organitzada per la Universitat Jaume I, el programa Erasmus +, i l'Ajuntament del municipi, també participà l'equip d'educació ambiental del mas de Noguera, de Caudiel, i l'enginyer municipal de l'Ajuntament de Serra (Camp de Túria). Ací vos deixem l'enllaç amb el resum en vídeo de la jornada: https://youtu.be/-cqi2uve43g.


Per la seua banda, la població de Vistabella del Maestrat va celebrar el diumenge dia 1 la seua VII Fira d'oficis tradicionals. Els vistabellins decoraren les seues cases amb ferramentes, utensilis i objectes antics, així com també mostraren els oficis de l'antigor. La música, la va ficar la Rondalla del poble. Si voleu veure com es va desenvolupar la jornada, ací vos deixem el vídeo-resum i amb ell tanquem la publicació d'aquesta setmana al bloc: https://youtu.be/f6QEgCfhFa0.


Comentaris