Almedíjar - Algímia

Ací davall d'aquestes línies vos deixem algunes de les fotografies què vam prendre en la gravació d'un dels nous programes què pujarem després de l'estiu.
La ruta, què vam realitzar Aarón i jo, Ismael, el passat dijous 14 de juny, uneix les poblacions d'Almedíjar (Almedíxer, en valencià) i d'Algimia d'Almonacid (Algímia d'Almonesir, en valencià). Comença al finalitzar el Carrer del Barranc (Almedíjar) i des d'allí se segueix en direcció al Castell de la Rodana, sempre seguint les marques de PR. Una vegada hem ascendit fins al Tossal d'Algímia (Collado de Algimia) abandonem la pista, segons ens indica el PR, i comencem a descendir fins arribar a l'anomenat com Almedrolar, ja a prop d'Algímia, i aplegar a aquesta bonica població de l'interior de la província de Castelló. En total, el recorregut és de poc més de dues hores.
El proper dijous tornarem a actualitzar el blog amb les fotografies què prenguérem durant la filmació, el passat divendres 15 de juny, de la ruta Aín - Pic del Gurugú - Aín.





Comentaris