Pavies - Observatori de Villamalur

Davall d'aquestes línies podeu veure algunes de les fotografies què vam prendre durant la gravació d'un dels nostres nous programes. En aquesta ocasió vam recórrer el camí què uneix el centre urbà de la localitat de Pavies (en castellà i oficialment, Pavías) i l'Observatori Forestal de Villamalur (nom oficial en castellà. En valencià, Vilamalur).
Vam prendre el camí cap a la Font Juncosa de Pavies i des d'allà anàrem fins a la carretera CV-203. Vam seguir un tram per ella, i a l'arribar a la frontera municipal amb Torralba, ens desviàrem per una pista a la dreta de la carretera. Ascendírem i arribàrem a la ruta Sendero del Pinar, què ja vam recórrer íntegrament en un anterior programa. La vam seguir, tot visitant l'Alt del Pinar (1.105 m.s.n.m.) i a l'aplegar al cim del Coll de la Rocha l'abandonàrem per a adentrar-nos en un camí no senyalitzat. No molt lluny ens vam trobar amb unes trinxeres de la Guerra Civil Espanyola. Finalment, el camí ens conduí inequívocament fins a l'Observatori Forestal de Villamalur.
En el nostre camí gaudírem de precioses vistes del Penyagolosa, de Torralba, de l'Alt de Sant Cristòfol, de l'Alt de Santa Bàrbera, del Pic de l'Àguila (Serra Calderona), de Villamalur, d'Artea, de Benafer, del Montí, etc.

La setmana que ve tornarem amb una nova actualització del blog. En aquesta ocasió, pujarem una nova entrega dels usos de les plantes a Onda. Fins aleshores, passeu-ho bé i ja vos informarem per la freqüència per la què a partir d'aquesta propera setmana, si no passa res, podreu sintonitzar la televisió local d'Onda, OndaTeVe.





Comentaris